Om carl-uno.se

Foto på Carl-Uno Olsson

Foto på Carl-Uno Olsson

Jag heter alltså Carl-Uno Olsson och detta är min blogg.

Syftet med sidan var från början att presentera mig och att berätta för intresserade vad jag håller på med. Anledningen till att jag valde att börja blogga är två. För det första hade jag börjat engagera mig i Linux och open source och när jag nu registrerat och driver sidorna linuxmint.se och zencart-se.se så tycker jag att jag bör presentera mig. Det andra skälet var att jag intresserar mig för sökmotoroptimering och har en teori om att det är mycket effektivt att bidra på olika sätt inom open source-världen om man vill komma högt i sökmotorerna. Jag tänkte därför försöka att lägga beslag på de högsta placeringarna i Google för sökbegreppet ”carl-uno”. Detta visade sig vara en tårtbit, men efter något år med minskad aktivitet så försämrades det något. (Ständigt denna Sjöblom…)

De som vill kontakta mig kan göra det på http://se.linkedin.com/in/carlunoolsson.

6 reaktion på “Om carl-uno.se

 1. jens kallback

  Hejja Hej vilket jobb du kör!
  Takk som få för det du gör
  ? med djup bock och med hatten av och utsträkt i ena arm&hand

  men vet du , varför e sökmojjen på google separerad i text \\ bild .. vanliga grejjen e ju att man kan välja på allt .. så vill jag ha det! {inte behöva skiva en massa kåd för att man]

  ? tex använder default Custom MINT testsökarn vald ena stunden men sen vill ha bildsök andra stunden .. jag saknar dom olika längarna och tycker skiten med custom Mint e lite tradig! .. engång vald så ska man kunna söka allt — det man e ute efter på den motorn .. om du för står mig annans får vi snakka mer …

  men FAN ALLT DET BÄST!! det veet om du allt!

  \\ TOPPjobs

 2. jens kallback

  ????
  =
  -> -> -> -> hade inte stöd för det här tror jag

  \\ PS e tillbaka nu på mint x64, ett snäpp tebax, men endå ett steg fram typ:)
  \\ JK

 3. Jens Kallback

  e du kvar i gemet?
  — jag har tappa min Mint dator .. och kör på en gammal blagblagblag.org FC3 som jebba skruvade ihop tror jag

 4. Mari

  Hej Carl-Uno!

  Jag har en fråga som jag inte kommer på hur man frågar på zencart-se.se eftersom jag är alldeles nybörjare med allt detta. Jag har lyckats konfigurera min egen zencart site, men jag fastnar lite ibland. Tex. Så står det på min Customers>orders sida bakom en va ordrarna, som var ett presentkort att ”faktura och leverans matchar inte” vad betuder det och hur gör jag något åt det?

  Med Hampiga Hälsningar Mari

 5. Johannes

  Hej,
  Ville bara tack för ett gott arbete med LinuxMint 10 som innehåller den nya kärnan. alldeles underbar att köra, har de senaste månader kämpat med Lisa men det var mycket som inte fungerade bland annat låste sig datorn när jag använde Clementine, Rhythmbox eller andra musikspelare, och det på så sätt att musiken visserligen fortsatte att spelas men jag kunde inte göra nånting annat:( men nu funkar allt som tidigare. Jag har använt LinuxMint i över två år nu och är mycket nöjd med den. Jag har även lagt in den på en del datorer i skolan.
  Tack än en gång
  Hälsningar
  Johannes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.