Fulscript

Jag har länge tänkt göra ett kontaktformulär på linuxmint.se, men det har inte blivit av eftersom jag inte orkat lära mig att säkra formulärscript så de inte kapas av spammare och jag är heller inte säker på att min mailadress döljs tillräckligt för att jag ska klara mig utan en massa spam.

Idag bestämde jag mig för att det är bättre med en lösning som finns än en elegantare lösning som inte finns och gick till Zoho Creator och använde deras verktyg för att snabbt och enkelt få till ett kontaktformulär.

Jag är helt övertygad om att det inte är särskilt komplicerat att skriva ett liknande script själv och det finns säkert också utmärkta moduler till WordPress för samma sak, men detta fungerar tillräckligt bra och var väldigt enkelt.

2 reaktion på “Fulscript

  1. Kajo

    Jag använder cforms som är en plugin till WP och är väldigt nöjd. Enkelt att installera och samtidigt utrustat med mycket ”extra” till kontaktformuläret som exempelvis verifiering av obligatoriska fält, kryssrutor, flervalsmenyer och filuppladdning/bifoga fil.

    (PS, jag trillade in här via svenska sidan för zen cart, jättefint initiativ, tack :-)

  2. Carl-Uno Inläggsförfattare

    Tack för tipset.

    Och det är kul att http://www.zencart-se.se uppskattas. Det som är riktigt roligt med den sidan är att forumet börjar ta fart och att det finns flera som skriver både bättre och fler inlägg än jag själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.